Nasze osiągnięcia
Czyli to za co jesteśmy doceniani
2021
Certyfikat „Doceń polskie” za PARÓWKI JUNIORKI
2021
Certyfikat „Doceń polskie” za SERDELKE WIEDEŃSKĄ
2019
Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – zupa grochowa, Rilette, mięsiwo ze spiżarni, kiełbaski rawickie, zupa węgierska
2018
Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – salceson bawarski, kiełbasa z kotła, biała parzona firmowa, smalczyk ze spiżarni, mięsiwo ze spiżarni
2019
Potwierdzenie jakości –
Kiełbasa biała parzona wielkopolska
2018
Potwierdzenie jakości –
Kiełbasa biała parzona wielkopolska
2018
Targi Smaki REGIONÓW
2018
Targi Smaki REGIONÓW
2018
Orzeł Tygodnika „WPROST”
2018
ŚWIADECTWO JAKOŚCI potwierdzającego zgodność produkcji produktu rolnego lub środka spożywczego ze specyfikacją.
Kiełbasa Biała Parzona Wielkopolska
2017
Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – szynka dworska, polędwica dworska, boczek dworski, kiełbasa dworska
2016
Certyfikat – System Gwarantowanej Jakości żywności za kiełbasę polską surową
2016
Certyfikat – Systemu Gwarantowanej Żywności QAFP w zakresie zeszytu branżowego: „WĘDLINY. Wymagania produkcyjne i jakościowe:
2015
Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – szynka golejewska, szynka geesowska, żywiecka z indykiem, frankfurterki
2015
Wyróżnienie za białą parzoną
2015
Certyfikat „Doceń polskie” za Szynkę Pieczoną
2014
Najwyższa Jakość z Wielkopolski, Q 2014, certyfikacja jakości Wielkopolskich Tradycyjnych Wyrobów Mięsnych za Kiełbasę Białą Parzoną
2014
Najwyższa Jakość z Wielkopolski, Q 2014, certyfikacja jakości Wielkopolskich Tradycyjnych Wyrobów Mięsnych za Kiełbasę Polską Wędzoną
2014
Najwyższa Jakość z Wielkopolski, Q 2014, certyfikacja jakości Wielkopolskich Tradycyjnych Wyrobów Mięsnych za Polędwicę Wędzoną
2014
Dyplom I miejsca za Pasztet Pieczony, VIII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich
2014
Dyplom I miejsca za Filet Na Biało, VIII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich
2014
Dyplom I miejsca za Białą Parzoną, VIII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich
2013
Dyplom za zajęcie II miejsca w Konkursie o tytuł Najlepszego Producenta wędlin Wielkanocnych, VII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich
2012
Dyplom w Konkursie Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym za najwyżej oceniony produkt: Zupa Węgierska
2011
Międzynarodowe Targi Poznańskie, Polagra Food, Złoty medal za Kiełbaski Rawickie
2010
I miejsce w grupie zakładów większych dla Najlepszego Producenta Wędlin, Konkursy Wędliniarskie XVI Forum Rzeźnictwa i Wędliniarstwa Polagra Food